Poročni fotograf Poročno fotografiranje na Ljubljanskem gradu

Poročni fotograf

Svojo pot poročnega fotografa sva oblikovala v dolgih letih, vključno s časom, ki smo ga preživeli v tujini. Ljudje naju pogosto sprašujejo, kako smo razvili moj slog enostavno “Ljubimo spomine in fotografijo”. Najin slog so za naju izbrali pari preteklih porok zato se jima tukaj zahvaljujeva, da sva bila lahko del “Hvala čisto vsem parom”.

Sva Neža & Tadej in sva poročna fotografa, družinska, nosečniška ter portretna fotografa.

Poročna fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan.

Tako da za poročno fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot deteljam in iskrenim spontanim trenutkom poroke.

Delo naju opisuje kot naravna poročna fotografa z odličnim smislom za pravi trenutek, ki je bistvenega pomena v poročni fotografiji. V glavnem delava z fiksno goriščno razdaljo, kot sta 50 mm in 35 mm pa tudi 140 mm, ki je klasična žariščna razdalja dokumentarnega fotografiranja. To pa omogoča posnemanje človeškega očesa, ki se odraža v najini fotografiji.
njihovih zgodb.

Najine fotografije porok so predstavljene / nagrajene
Najine fotografije porok so predstavljene / nagrajene

Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije, zlasti kot fotografa sva specializiran v poročni fotografiji, družinski fotografiji ter nosečniški z naravnimi fotografiranjem z dokumentarnim pristopom, ki je posvečen tako celoti kot detajlom ter iskrenih spontanih trenutkov ter studijsko fotografiranje Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim ter spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan.

Poleg tega lahko popolnoma izkoristiva naravno svetlobo z svetlo optiko. Seveda, vedno imama rezervno opremo, ki jo uporabiva na samem fotografiranju. Drživa se reka “To je čarobni trenutek, zajet v poročni fotografiranju poroke, ki bo povedal očarljivo zgodbo o vaši poroki in bo prinesel spomine nazaj v življenju

Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot deteljam ter iskrenim spontanim trenutkom.

Skupaj z vami ujameva velike in majhne čarobne trenutke.

Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot deteljam ter iskrenim spontanim trenutkom. Poleg tega lahko popolnoma izkoristiva naravno svetlobo z svetlo optiko.

Foto storitve:

Nosečniško fotografiranje Družinsko Fotografiranje  Fotografiranje Novorojenčkov

Fotografiranje Krsta  Portretno Fotografiranje Poročno fotografiranje

Neža&Tadej

Ljubimo spomine in fotografijo ?

Poročni fotograf Cekinov grad Tivoli poročno fotografiranje Ljubljanski grad
Poročni fotograf Cekinov grad Tivoli poročno fotografiranje

Boudoir Boudoir fotografiranje Boudoir fotografiranje Celje Boudoir fotografiranje Kranj Boudoir fotografiranje Ljubljana Boudoir Photographer Ljubljana Slovenia boudoir photoshoot Ljubljana Slovenia Božično fotografiranje cakesmash cakesmash rojstnodnevno fotografiranje Cenik poročnega fotografiranja Darilni bon za Božično fotografiranje Darilni bon za fotografiranje Darilni bon za fotografiranje družine Darilni bon za fotografiranje nosečnice Darilni bon za fotografiranje otroka in novorojenčka Destination wedding photographer Slovenia Družinsko fotografiranje Fotografiranje krsta fotografiranje porok Glamour – Boudoir – modno in portreta Hochzeitsfotograf Hochzeitsfotograf in Kärnten Hochzeitsfotograf Österreich intimne boudoir fotografije intimno fotografiranje Nosečniško fotografiranje Nosečniško fotografiranje Arboretum Volčji Potok Poroka na Bledu Poročni fotograf Poroka na gradu Poročna fotografija Poročni fotograf Poročni fotograf cenik Poročni fotograf Kranj Poročni fotograf Ljubljanski Grad Poročni fotograf na Gradu Poročno fotografiranje Poročno fotografiranje Avstrija poročno Video snemanje poroke predporočno fotografiranje Rojstnodnevno fotografiranje Wedding photographer Wedding Photographer Austria Wedding photographer Bled Slovenia Wedding photographer Slovenia

Sva poročna fotografa, družinska, nosečniška, otroška ter portretna fotografa. Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije. Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot deteljam ter iskrenim spontanim trenutkom. Najin slog so za naju izbrali pari preteklih porok zato se jima tukaj zahvaljujeva, da sva bila lahko del “Hvala čisto vsem parom”.

Poročni fotograf

Neža & Tadej