Poročni fotograf, Poročno fotografiranje, Poročni fotograf, fotografiranje porok, Poročna fotografija, družinski fotograf, fotografiranje družine, družinska fotografija, porocnifotograf, fotografiranje nosečnic, Nosečniška fotografija, fotografiranje krsta, Poročni fotograf, fotografiranje porok, Poročno fotografiranje
Fotografiranje porok,  Poročni fotograf,  Poročno fotografiranje

Poročni fotograf – Štanjel Kras

Poročni fotograf – fotografiranje poroke Štanjel Kras

Če mi je pri mojem delu poročnega fotografa všeč ena stvar, je to priložnost, da obiščem nekaj resnično osupljivih lokacij za poroke. Čudovito poletno poročno fotografiranje Ane in Petra na Hiša posebne Sorte( Štanjel Kras ), kjer je resnično osupljivo prizorišče poroke, polno šarma in je čudovita poročna lokacija. Kot poročni fotograf sem se počuti neverjetno, saj sem zopet fotografiral čudovito poroko na Hiša posebne Sorte( Štanjel Kras ). Privilegij mi je kot poročnemu fotografu ujeti tako lepe fotografije poroke ( poročno fotografiranje ) in rad se vračam na Hiša posebne Sorte( Štanjel Kras), kjer ujamem popolne fotografije mladoporočencev na uradnih poročnih lokacijah kot na skrivnostnih foto lokacijah Hiša posebne Sorte. Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju.

Čudovito poletno poročno fotografiranje Ane in Petra na Hiša posebne Sorte( Štanjel Kras )

, kjer je resnično osupljivo prizorišče poroke, polno šarma in je čudovita poročna lokacija. Kot poročni fotograf sem se počuti neverjetno, saj sem zopet fotografiral čudovito poroko na Hiša posebne Sorte( Štanjel Kras ). Privilegij mi je kot poročnemu fotografu ujeti tako lepe fotografije poroke ( poročno fotografiranje ) in rad se vračam na Hiša posebne Sorte( Štanjel Kras). Kjer ujamem popolne fotografije mladoporočencev na uradnih poročnih lokacijah kot na skrivnostnih foto lokacijah Hiša posebne Sorte. Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju.

Osupljiva lokacija za poletno poroko

Kot poročni fotograf, osupljiva lokacija za poletno poroko

Poročni fotograf – Štanjel Kras

Če mi je pri mojem delu poročnega fotografa všeč ena stvar, je to priložnost, da obiščem nekaj resnično osupljivih lokacij za poroke. In poroka Ane in Petra v Hiši posebne vrste na štanjelskem Krasu ni bila izjema.

Od trenutka, ko sem prišel, sem vedel, da bo to poseben dan. Lokacija je bila naravnost osupljiva s svojim rustikalnim šarmom in čudovitim naravnim okoljem. Imel sem neverjetno srečo, da sem lahko ujel čarobnost te poroke skozi svoj objektiv in jo prevedel v trajne spomine za srečen par.
fotografiranje nevestinih poročnih priprav (na nevestinem domu) Pa pozdravljeni, dragi moji bralci! Če ste tukaj, verjetno bodisi načrtujete svojo poroko ali nekomu pomagate pri njegovi. Kakorkoli že, čestitke! Poroke so lep in poseben čas za vse vpletene.

Fotografitanje poroke Hiša posebne Sorte( Štanjel Kras ) je zajemalo

 • fotografiranje poročne priprave ženina ( Hiša posebne Sorte )
 • fotografiranje poročnega sprejema ( Hiša posebne Sorte )
 • fotografiranje poročnega civilnega obreda ( Hiša posebne Sorte )
 • portretno poročno fotografiranje ( Hiša posebne Sorte )
 • fotografiranje poročne zabave ( Hiša posebne Sorte )
 • fotografiranje poročne metanje šopka, podvezice, poročne torte ( Hiša posebne Sorte )

Poročni dan je eden najpomembnejših dni v vašem življenju in izbira pravega poročnega fotografa je ključnega pomena za ohranjanje nepozabnih spominov na ta dan.

Zajemanje popolnega posnetka

Kot poročni fotograf si vedno prizadevam ujeti tisti popoln posnetek, ki resnično odraža osebnosti in čustva para na njun veliki dan. In z Ane in Petra na Hiša posebne Sorte ( Štanjel Kras ) je bilo tako veselje delati s parom, ki sta bila tako očitno zaljubljena in uživata v vsakem trenutku

Poročni fotograf Kras

 • predporočno fotografiranje ( Hiša posebne Sorte )
 • fotografiranje poročne priprave neveste ( Hiša posebne Sorte )
 • fotografiranje poročne priprave ženina ( Hiša posebne Sorte )
 • fotografiranje poročnega civilnega obreda ( Hiša posebne Sorte )
 • portretno poročno fotografiranje ( Hiša posebne Sorte )
 • portretno poročno fotografiranje ( Hiša posebne Sorte )
 • fotografiranje poročno slavje ( Hiša posebne Sorte )

Fotografitanje poroke Hiša posebne Sorte( Štanjel Kras )

Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju.

Čudovito poletno poročno fotografiranje Ane in Petra na Hiša posebne Sorte( Štanjel Kras ), kjer je resnično osupljivo prizorišče poroke, polno šarma in je čudovita poročna lokacija. Kot poročni fotograf sem se počuti neverjetno, saj sem zopet fotografiral čudovito poroko na Hiša posebne Sorte

Privilegij mi je kot poročnemu fotografu ujeti tako lepe fotografije poroke ( poročno fotografiranje ) in rad se vračam na Hiša posebne Sorte( Štanjel Kras), kjer ujamem popolne fotografije mladoporočencev na uradnih poročnih lokacijah kot na skrivnostnih foto lokacijah Hiša posebne Sorte. Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju.

O naju Ljubimo spomine in fotografijo! Pozdravljena, sva Neža & Tadej in sva poročna fotografa, družinska, nosečniška, otroška ter portretna fotografa. Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije, zlasti kot fotografa sva specializiran v poročni fotografiji, družinski fotografiji ter nosečniški z naravnimi fotografiranjem z dokumentarnim pristopom, ki je posvečen tako celoti kot detajlom ter iskrenih spontanih trenutkov ter studijsko fotografiranje Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan. Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot detaljem ter iskrenim spontanim trenutkom. Neža&Tadej Ljubimo spomine in fotografijo ? N&T photo info@porocnofotografiranje.si www.porocnofotografiranje.si +386 040 555 627 Poročni fotograf, fotografiranje porok, Poročno fotografiranje, Družinsko fotografiranje, Nosečniško fotografiranje

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja