Poročni fotograf, Poročno fotografiranje, Poročni fotograf
Fotografiranje porok,  Poročni fotograf,  Poročno fotografiranje

Poročni fotograf Novo mesto

Novo mesto – poročni fotograf – fotografiranje poroke

Tudi danes kot poročni fotograf, želim deliti nekaj čarobnih trenutkov, ki bogatijo moje življenje v zadnjem času. Uživam v sprejemanju trenutkov ( fotografiranje poroke ) tukaj in zdaj ter najdevanju veselja v najbolj preprostih stvareh. Včasih je to živahen sončni zahod, ki nebo obarva z zlatimi in vijoličastimi odtenki, ali pa smeh, ki ga delim kot poročni fotograf s svojimi najdražjimi med prijetno večerjo. Med sprehodom ob obale Reke Krke,, me spomni na čarobnost, ki nas obdaja vsak dan. Sem poročni fotograf, specializiran za fotografiranje porok v Novem mestu. ( Poročni fotograf Novo mesto )

Poročni fotograf – fotografiranje poroke Novo mesto

Ti trenutki me vedno znova opomnijo na magičnost, ki nas obdaja vsak dan. Z veseljem vam ponujam svoje storitve kot poročni fotograf, specializiran za fotografiranje porok v Novem mestu. Čudovito poletno poročno fotografiranje Vesne in Luka v Novem mestu , kjer je resnično osupljivo prizorišče poroke, polno šarma in je čudovita poročna lokacija. Kot poročni fotograf sem se počuti neverjetno, saj sem zopet fotografiral čudovito poroko v Novem mestu .

Poročni fotograf, Poročno fotografiranje
Poročni fotograf, Poročno fotografiranje, Poročni fotograf, fotografiranje porok, Poročna fotografija

Privilegij mi je kot poročnemu fotografu ujeti tako lepe fotografije poroke ( poročno fotografiranje ) in rad se vračam v Novo mesto, kjer ujamem popolne fotografije mladoporočencev na uradnih poročnih lokacijah kot na skrivnostnih foto lokacijah v Novem mestu obrežje reke Krke , staro mestno jedro, Grad Grm ter znameniti most Ragov log. Z izjemno pozornostjo do detajlov postane za vsako poročno fotografij nekaj posebnega. Tisto, kar ga resnično izstopa od množice, pa je ravno ta pozornost do detajlov. Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju. ( kontakt ). Poročni dan je zagotovo eden najpomembnejših dni v življenju slehernega para. Je dan, ko se par zaklene v svoj najbolj pomenljiv dan, zato si vsak par želi, da bi ta dan ostal zabeležen v najlepši luči. Lepa in kakovostna fotografija je ena izmed stvari, ki parom omogoča ta spomin za vedno.

Poročni fotograf, Poročno fotografiranje, Poročni fotograf

Čudovito poletno poročno fotografiranje Novo mesto – obrežje reke Krke , staro mestno jedro, Grad Grm ter znameniti most Ragov log – Poročni fotograf

, kjer je resnično osupljivo prizorišče poroke, polno šarma in je čudovita poročna lokacija. Kot poročni fotograf sem se počuti neverjetno, saj sem zopet fotografiral čudovito poroko v v Novem mestu. Privilegij mi je kot poročnemu fotografu ujeti tako lepe fotografije poroke ( poročno fotografiranje ) in rad se vračamv Novo mesto. Kjer ujamem popolne fotografije mladoporočencev na uradnih poročnih lokacijah kot na skrivnostnih foto lokacijah v Novem mestu obrežje reke Krke , staro mestno jedro, Grad Grm ter znameniti most Ragov log. Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju.

Osupljiva lokacija za poletno poroko

Kot poročni fotograf, osupljiva lokacija za poletno poroko

Grad Grm ter znameniti most Ragov log – Poročni fotograf

Če mi je pri mojem delu poročnega fotografa všeč ena stvar, je to priložnost, da obiščem nekaj resnično osupljivih lokacij za poroke. In poroka Vesne in Luka v Novem mestu ni bila izjema.

Od trenutka, ko sem prišel, sem vedel, da bo to poseben dan. Lokacija je bila naravnost osupljiva s svojim rustikalnim šarmom in čudovitim naravnim okoljem. Imel sem neverjetno srečo, da sem lahko ujel čarobnost te poroke skozi svoj objektiv in jo prevedel v trajne spomine za srečen par.
fotografiranje nevestinih poročnih priprav (na nevestinem domu) .

Pa pozdravljeni, dragi moji bralci! Če ste tukaj, verjetno bodisi načrtujete svojo poroko ali nekomu pomagate pri njegovi. Kakorkoli že, čestitke! Poroke so lep in poseben čas za vse vpletene.

Fotografitanje poroke Poročni fotograf Novo mesto je zajemalo

 • fotografiranje poročne priprave ženina ( na domu ženina )
 • fotografiranje poročne priprave neveste ( na domu neveste )
 • fotografiranje poročnega sprejema ( Gostišče Loka Novo mesto )
 • fotografiranje poročnega civilnega obreda ( Gostišče Loka Novo mesto )
 • portretno poročno fotografiranje ( staro mestno jedro Novo mesto, Grad Grm ter znameniti most Ragov log)
 • fotografiranje poročne zabave ( Gostišče Loka Novo mesto )
 • fotografiranje poročne metanje šopka, podvezice, poročne torte ( Gostišče Loka Novo mesto )

Poročni dan je eden najpomembnejših dni v vašem življenju in izbira pravega poročnega fotografa je ključnega pomena za ohranjanje nepozabnih spominov na ta dan.

Zajemanje popolnega posnetka

Kot poročni fotograf si vedno prizadevam ujeti tisti popoln posnetek, ki resnično odraža osebnosti in čustva para na njun veliki dan. In z Vesno in Lukom je bilo tako veselje delati s parom, ki sta bila tako očitno zaljubljena in uživata v vsakem trenutku

Poročni fotograf Novo mesto

 • fotografiranje poročne priprave ženina ( na domu ženina )
 • fotografiranje poročne priprave neveste ( na domu neveste )
 • fotografiranje poročnega sprejema ( Gostišče Loka Novo mesto )
 • fotografiranje poročnega civilnega obreda ( Gostišče Loka Novo mesto )
 • portretno poročno fotografiranje ( staro mestno jedro Novo mesto, Grad Grm ter znameniti most Ragov log)
 • fotografiranje poročne zabave ( Gostišče Loka Novo mesto )
 • fotografiranje poročne metanje šopka, podvezice, poročne torte ( Gostišče Loka Novo mesto )

Fotografitanje poroke v Novem mestu

Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju.

Čudovito poletno poročno fotografiranje Vesne in Luka, kjer je resnično osupljivo prizorišče poroke, polno šarma in je čudovita poročna lokacija. Kot poročni fotograf sem se počuti neverjetno, saj sem zopet fotografiral čudovito poroko v Novem mestu.

Privilegij mi je kot poročnemu fotografu ujeti tako lepe fotografije poroke ( poročno fotografiranje ) in rad se vračam v Novem mestu, kjer ujamem popolne fotografije mladoporočencev na uradnih poročnih lokacijah kot na skrivnostnih foto lokacijah v Novem mestu.

Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju.

O naju Ljubimo spomine in fotografijo! Pozdravljena, sva Neža & Tadej in sva poročna fotografa, družinska, nosečniška, otroška ter portretna fotografa. Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije, zlasti kot fotografa sva specializiran v poročni fotografiji, družinski fotografiji ter nosečniški z naravnimi fotografiranjem z dokumentarnim pristopom, ki je posvečen tako celoti kot detajlom ter iskrenih spontanih trenutkov ter studijsko fotografiranje Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan. Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot detaljem ter iskrenim spontanim trenutkom. Neža&Tadej Ljubimo spomine in fotografijo ? N&T photo info@porocnofotografiranje.si www.porocnofotografiranje.si +386 040 555 627 Poročni fotograf, fotografiranje porok, Poročno fotografiranje, Družinsko fotografiranje, Nosečniško fotografiranje

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja