Poročni fotograf Ljubljana, Poročno fotografiranje Ljubljana, Poročni fotograf Ljubljana,
Fotografiranje porok,  Poročni fotograf,  Poročno fotografiranje

Poročni fotograf Ljubljana

Ljubljana poročni fotograf – fotografiranje poroke Ljubljana

Tudi danes kot poročni fotograf, želim deliti nekaj čarobnih trenutkov, ki bogatijo moje življenje v zadnjem času. Uživam v sprejemanju trenutkov ( fotografiranje poroke ) tukaj in zdaj ter najdevanju veselja v najbolj preprostih stvareh. Doživite čarobnost svojega poročnega dne z našimi fotografijami Včasih je to sončni zahod, ki nebo obarva z zlatimi in vijoličastimi odtenki, ali pa smeh, ki ga delim kot poročni fotograf s svojimi najdražjimi med prijetno večerjo. Med sprehodom po Ljubljani, ki sama po sebi skriva zapeljice foto lokacije, me spomni na čarobnost, ki nas obdaja vsak dan. Sem poročni fotograf, specializiran za fotografiranje porok v Ljubljana. ( Poročni fotograf Ljubljana )

Poročni fotograf Ljubljana, Poročno fotografiranje Ljubljana, Poročni fotograf Ljubljana,
Poročni fotograf, Poročno fotografiranje, Poročni fotograf, Poročni fotograf Ljubljana

Poročni fotograf – fotografiranje poroke Ljubljana

Poročna fotografija, ki popolno ujame vašo ljubezensko zgodbo! Ti trenutki me vedno znova opomnijo na magičnost, ki nas obdaja vsak dan. Z veseljem vam ponujam svoje storitve kot poročni fotograf, specializiran za fotografiranje porok v Ljubljani. Čudovito poletno poročno fotografiranje Maše in Petra v Ljubljani , kjer je resnično osupljivo prizorišče poroke, poročno fotografiranje je polno šarma in je čudovita poročna lokacija. Kot poročni fotograf sem se počuti neverjetno, saj sem zopet fotografiral čudovito poroko v Ljubljani.

Privilegij mi je kot poročnemu fotografu ujeti tako lepe fotografije poroke ( poročno fotografiranje ) in rad se vračam v Ljubljano, in me navdihuje in kjer ujamem popolne fotografije mladoporočencev na uradnih poročnih lokacijah kot na skrivnostnih poročnih foto lokacijah v Ljubbljane , staro mestno jedro, Ljubljanski Grad ter znameniti mosti Ljubljanice, park Tivoli itd . Z izjemno pozornostjo do detajlov postane za vsako poročno fotografiranje nekaj posebnega. Tisto, kar ga resnično izstopa od množice, pa je ravno ta pozornost do detajlov. Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju. ( Poročni fotograf Ljubljana ).

Poročni fotograf Ljubljana, Poročno fotografiranje Ljubljana, Poročni fotograf Ljubljana,
Poročni fotograf, Poročno fotografiranje, Poročni fotograf, fotografiranje porok, Poročna fotografija, Poročni fotograf Ljubljana, Poročno fotografiranje Ljubljana, Poročni fotograf Ljubljana, fotografiranje porok Ljubljana, Poročna fotografija Ljubljana, Wedding photographer, Wedding photography, Wedding photographer, wedding photography, Wedding photography, Wedding photographer Ljubljana, Wedding photography Ljubljana, Wedding photographer Ljubljana, wedding photography Ljubljana, Wedding photography Ljubljana

Poročni dan je zagotovo eden najpomembnejših dni v življenju slehernega para. Je dan, ko se par zaklene v svoj najbolj pomenljiv dan, zato si vsak par želi, da bi ta dan ostal zabeležen v najlepši luči. Lepa in kakovostna fotografija je ena izmed stvari, ki parom omogoča ta spomin za vedno in jaz kot poročni fotograf to zagotovim.

Čudovito poletno poročno fotografiranje ljubljana – obrežje Ljubljanice , staro mestno jedro, Ljubljanski Grad ter znameniti mostovi Ljubljanice – Poročni fotograf

, kjer je resnično osupljivo prizorišče poroke, polno šarma in je čudovita poročna lokacija. Kot poročni fotograf sem se počuti neverjetno, saj sem zopet fotografiral čudovito poroko v Ljubljani Privilegij mi je kot poročnemu fotografu ujeti tako lepe fotografije poroke ( poročno fotografiranje ) in rad se vračam v Ljubljano. Kjer ujamem popolne fotografije mladoporočencev na uradnih poročnih lokacijah kot na skrivnostnih foto lokacijah v Ljubljani, Obrežju Ljubljanice, staro mestno jedro, Ljubljanski grad ter znameniti most Ljubljanice. Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju.

Osupljiva lokacija za poletno poroko

Kot poročni fotograf, osupljiva lokacija za poletno poroko

znameniti Ljubljanski most – Poročni fotograf

Če mi je pri mojem delu poročnega fotografa všeč ena stvar, je to priložnost, da obiščem nekaj resnično osupljivih lokacij za poroke. In poroka Maše in Petra v Ljubljani ni bila nobena izjema.

Od trenutka, ko sem prišel, sem vedel, da bo to poseben dan in poseben par. Lokacija je bila naravnost osupljiva s svojim rustikalnim šarmom in čudovitim naravnim okoljem. Imel sem neverjetno srečo, da sem lahko ujel čarobnost te poroke skozi svoj objektiv in jo prevedel v trajne spomine za srečen par.
fotografiranje nevestinih poročnih priprav (na nevestinem domu)

Pa pozdravljeni, dragi moji bralci! Če ste tukaj, verjetno bodisi načrtujete svojo poroko ali nekomu pomagate pri njegovi. Kakorkoli že, čestitke! Poroke so lep in poseben čas za vse vpletene.

Fotografitanje poroke Poročni fotograf Ljubljana je zajemalo

 • predporočno fotografiranje ( Jezero Jasna )
 • fotografiranje poročne priprave ženina ( na domu ženina )
 • fotografiranje poročne priprave neveste ( na domu neveste )
 • fotografiranje poročnega sprejema ( Ljubljana, Hotel Lev )
 • fotografiranje poročnega civilnega obreda ( Ljubljana, Hotel Lev )
 • portretno poročno fotografiranje ( na obrežju Ljubljanice, staro mestno jedro, Ljubljanski grad, znameniti most Ljubljanice ter par Tivoli)
 • fotografiranje poročne zabave ( Ljubljana Hotel Lev )
 • fotografiranje poročne metanje šopka, podvezice, poročne torte ( Ljubljana, Hotel Lev )
 • Honeymoon fotografiranje ” honeymoon photoshoot” ( Bled Rose Hotel )

Poročni dan je eden najpomembnejših dni v vašem življenju in izbira pravega poročnega fotografa je ključnega pomena za ohranjanje nepozabnih spominov na ta dan.

Zajemanje popolnega posnetka

Kot poročni fotograf si vedno prizadevam ujeti tisti popoln posnetek, ki resnično odraža osebnosti in čustva para na njun veliki dan. In z Maše in Petra je bilo tako veselje delati s parom, ki sta bila tako očitno zaljubljena in uživata v vsakem trenutku

Poročni fotograf Ljubljana

 • predporočno fotografiranje ( Jezero Jasna )
 • fotografiranje poročne priprave ženina ( na domu ženina )
 • fotografiranje poročne priprave neveste ( na domu neveste )
 • fotografiranje poročnega sprejema ( Ljubljana, Hotel Lev )
 • fotografiranje poročnega civilnega obreda ( Ljubljana, Hotel Lev )
 • portretno poročno fotografiranje ( na obrežju Ljubljanice, staro mestno jedro, Ljubljanski grad, znameniti most Ljubljanice ter par Tivoli)
 • fotografiranje poročne zabave ( Ljubljana Hotel Lev )
 • fotografiranje poročne metanje šopka, podvezice, poročne torte ( Ljubljana, Hotel Lev )
 • Honeymoon fotografiranje ” honeymoon photoshoot” ( Bled Rose Hotel )

Fotografitanje poroke v Ljubljani

Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju.

Čudovito poletno poročno fotografiranje Maše in Petra, kjer je resnično osupljivo prizorišče poroke, polno šarma in je čudovita poročna lokacija. Kot poročni fotograf sem se počuti neverjetno, saj sem zopet fotografiral čudovito poroko v Ljubljani.

Privilegij mi je kot poročnemu fotografu ujeti tako lepe fotografije poroke ( poročno fotografiranje ) in rad se vračam v Ljubljani, kjer ujamem popolne fotografije mladoporočencev na uradnih poročnih lokacijah kot na skrivnostnih foto lokacijah v Ljubljani. Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju.

Doživite čarobnost svojega poročnega dne z našimi fotografijami!

O naju Ljubimo spomine in fotografijo! Pozdravljena, sva Neža & Tadej in sva poročna fotografa, družinska, nosečniška, otroška ter portretna fotografa. Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije, zlasti kot fotografa sva specializiran v poročni fotografiji, družinski fotografiji ter nosečniški z naravnimi fotografiranjem z dokumentarnim pristopom, ki je posvečen tako celoti kot detajlom ter iskrenih spontanih trenutkov ter studijsko fotografiranje Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan. Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot detaljem ter iskrenim spontanim trenutkom. Neža&Tadej Ljubimo spomine in fotografijo ? N&T photo info@porocnofotografiranje.si www.porocnofotografiranje.si +386 040 555 627 Poročni fotograf, fotografiranje porok, Poročno fotografiranje, Družinsko fotografiranje, Nosečniško fotografiranje

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja