Fotografiranje porok,  Poročni fotograf,  Poročno fotografiranje,  Wedding photographer

Poročni fotograf Koroška Avstrija

Poročni fotograf Breško jezero Koroška

Ko se poročimo, si želimo, da bo naš poseben dan popoln. Vse pripravimo vnaprej in si ne predstavljamo, da bi lahko prišlo do kakršnih koli sprememb. Vendar pa se v življenju včasih zgodijo stvari, ki jih ne moremo nadzorovati.


danes kot Poročni fotograf Breško jezero, Pirkdorf, Koroška Avstrija, želim deliti nekaj čarobnih trenutkov, ki bogatijo moje življenje v zadnjem času. Uživam v sprejemanju trenutkov ( fotografiranje poroke ) tukaj in zdaj ter najdevanju veselja v najbolj preprostih stvareh. Včasih je to živahen sončni zahod, ki nebo obarva z zlatimi in vijoličastimi odtenki, ali pa smeh, ki ga delim kot poročni fotograf s svojimi najdražjimi med prijetno večerjo. Poroka me spomni na čarobnost, ki nas obdaja vsak dan. Sem poročni fotograf, specializiran za fotografiranje porok Poročni fotograf Breško jezero, Pirkdorf, Koroška Avstrija. ( Poročni fotograf Breško jezero, Pirkdorf, Koroška Avstrija )

Najine poročne fotografije so bile objavljene/nagrajene

Najine fotografije porok so predstavljene / nagrajene

Our porous photos have been published/awarded

Poročni fotograf Koroška Avstrija Poročni fotograf

Če mi je pri mojem delu poročnega fotografa všeč ena stvar, je to priložnost, da obiščem nekaj resnično osupljivih lokacij za poroke. In poroka poročno fotografiranje Kristine in Marjan v Breško jezero, Pirkdorf, Koroška Avstrija. Od trenutka, ko sem prišel, sem vedel, da bo to poseben dan. Lokacija je bila naravnost osupljiva s svojim rustikalnim šarmom in čudovitim naravnim okoljem. Imel sem neverjetno srečo, da sem lahko ujel čarobnost te poroke skozi svoj objektiv in jo prevedel v trajne spomine za srečen par.
fotografiranje nevestinih poročnih priprav (na nevestinem domu) .

Poletno poročno fotografiranje Breško jezero Poročni fotograf

Čudovito poletno poročno fotografiranje Kristine in Marjan v Breško jezero – Podpeškego jezero, Pirkdorf, Koroška Avstrija. Z veseljem vam ponujam svoje storitve kot poročni fotograf, specializiran za fotografiranje porok v Poročni fotograf – Koroška , kjer je resnično osupljivo prizorišče poroke, polno šarma in je čudovita poročna lokacija. Privilegij mi je kot poročnemu fotografu ujeti tako lepe fotografije poroke ( poročno fotografiranje ) in rad se vračam v Breško jezero, Pirkdorf, Koroška Avstrija, kjer ujamem popolne fotografije mladoporočencev na uradnih poročnih lokacijah kot na skrivnostnih foto lokacijah Breško jezero, Pirkdorf, Koroška Avstrija . Z izjemno pozornostjo do detajlov postane za vsako poročno fotografij nekaj posebnega. Tisto, kar ga resnično izstopa od množice, pa je ravno ta pozornost do detajlov. Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju. ( kontakt ).

V zadnjih dveh tednih sva morala hitro organizirati alternativni načrt za poroko. Izbrala sva cerkev svete Katarine v Šmihelu nad Pliberkom in restavracijo ob Breškem jezeru. Za posnemanje oblačenja in priprav na poroko sva najela Hišica v Breško jezero -Podpeškego jezero , Pirkdorf, Koroška Avstrija
Poroka je bila čudovit dogodek, ki ga bova Kristina in Marjana in najini svatje še dolgo spominjala. Kljub spremembam sva uspela ustvariti poseben dan, ki bo za vedno ostal v spominu.

Poročno fotografiranje Breško jezero Poročni fotograf je zajemalo

  • fotografiranje poročne priprave ženina ( na domu ženina )
  • fotografiranje poročne priprave neveste ( Glamping Hotel St. Michael ob Bleiburg, Avstrija )
  • fotografiranje poročnega sprejema ( cerkvi svete Katarine v Šmihelu nad Pliberkom )
  • fotografiranje poročnega obreda ( cerkvi svete Katarine v Šmihelu nad Pliberkom )
  • portretno poročno fotografiranje ( Glamping Resort – Breško jezero Koroška, Podpeškego jezero )
  • fotografiranje poročne zabave ( Glamping Hotel St. Michael Pliberk )
  • fotografiranje poročne metanje šopka, podvezice, poročne torte ( Seerestaurant Podpeškego jezero – Koroška )

Nasveti za poročno fotografiranje Poročni fotograf

Ne pozabite, da se v življenju včasih zgodijo stvari, ki jih ne moremo nadzorovati. Če se kaj takega zgodi, ne obupajte. Poiščite alternativni načrt in se prilagodite razmeram.
Izberite poročnega fotografa, ki je izkušen in prilagodljiv. V nepredvidenih situacijah vam bo lahko pomagal najti rešitve.
Pomembno je, da se sprostite in uživate v svojem posebnem dnevu. Poročni fotograf bo poskrbel, da bodo vsi trenutki zabeleženi.

Alternativni načrt Fotografitanje poroke Poročni fotograf

V zadnjih dveh tednih sva morala hitro organizirati alternativni načrt za poroko. Izbrala sva cerkev svete Katarine v Šmihelu nad Pliberkom in restavracijo ob Breškem jezeru. Za posnemanje oblačenja in priprav na poroko sva najela Hišica v Breško jezero, Pirkdorf, Koroška Avstrija

Poročna lolkacija Fotografitanje poroke Poročni fotograf

Koroška , kjer je resnično osupljivo prizorišče poroke, polno šarma in je čudovita poročna lokacija. Privilegij mi je kot poročnemu fotografu ujeti tako lepe fotografije poroke ( poročno fotografiranje ) in rad se vračam v Breško jezero, Pirkdorf, Koroška Avstrija, kjer ujamem popolne fotografije mladoporočencev na uradnih poročnih lokacijah kot na skrivnostnih foto lokacijah Breško jezero, Pirkdorf, Koroška Avstrija . Z izjemno pozornostjo do detajlov postane za vsako poročno fotografij nekaj posebnega. Tisto, kar ga resnično izstopa od množice, pa je ravno ta pozornost do detajlov. Če ste nevesta ali ženin, ki želi popolne poročne fotografije se lahko obrnete na naju. ( kontakt ).

Poročni fotograf Breško jezero, Pirkdorf, Koroška Avstrija

Najine poročne fotografije so bile objavljene/nagrajene

Najine fotografije porok so predstavljene / nagrajene

Our porous photos have been published/awarded

O naju Ljubimo spomine in fotografijo! Pozdravljena, sva Neža & Tadej in sva poročna fotografa, družinska, nosečniška, otroška ter portretna fotografa. Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije, zlasti kot fotografa sva specializiran v poročni fotografiji, družinski fotografiji ter nosečniški z naravnimi fotografiranjem z dokumentarnim pristopom, ki je posvečen tako celoti kot detajlom ter iskrenih spontanih trenutkov ter studijsko fotografiranje Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan. Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot detaljem ter iskrenim spontanim trenutkom. Neža&Tadej Ljubimo spomine in fotografijo ? N&T photo info@porocnofotografiranje.si www.porocnofotografiranje.si +386 040 555 627 Poročni fotograf, fotografiranje porok, Poročno fotografiranje, Družinsko fotografiranje, Nosečniško fotografiranje

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja