Nosečniško fotografiranje Arboretum Volčji Potok - fotografiranje nosečke
Družinsko fotografiranje,  Nosečniško fotografiranje,  Poročni fotograf

Nosečniško fotografiranje

Za nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot deteljam ter iskrenim spontanim trenutkom nosečniškega fotografiranja. Nosečniško fotografiranje po celi Sloveniji. Prav posebno obdobje je obdobje nosečnosti in pričakovanje novorojenčka vsako žensko naredi še prav posebno lepo. čas, ko sta mamica in mlado bitje, ki raste v njenem trebuščku, neločljivo povezana, se bo nadaljeval tudi po rojstvu. Ohranite spomin na to obdobje s profesionalnimi fotografijami, ki bodo kasneje zagotovo razveseljevale tudi malčka. Nosečniško fotografiranje lahko poteka na domu ali v naravi. Nosečniški portret: 10 -15 oblelanih fotografij Trajanje fotografiranja cca 1 uro – do 2 uri / poteka na domu ali v naravi / lahko tudi z partnerjem ali družino ali fotostudiji in prejmete obdelane fotografije ( info na 040 555 627 Neža ) Galerija nosečniško fotografiranje Prav posebno obdobje je obdobje nosečnosti in pričakovanje novorojenčka vsako žensko naredi še prav posebno lepo. čas, ko sta mamica in mlado bitje, ki raste v njenem trebuščku, neločljivo povezana, se bo nadaljeval tudi po rojstvu. Ohranite spomin na to obdobje s profesionalnimi fotografijami, ki bodo kasneje zagotovo razveseljevale tudi malčka. Nosečniško fotografiranje lahko poteka na domu ali v naravi.

Nosečniško fotografiranje – fotografiranje nosečke

  Nosečniško fotografiranje – fotografiranje nosečke

  Za nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot deteljam ter iskrenim spontanim trenutkom nosečniškega fotografiranja. Nosečniško fotografiranje po celi Sloveniji. Prav posebno obdobje je obdobje nosečnosti in pričakovanje novorojenčka vsako žensko naredi še prav posebno lepo. čas, ko sta mamica in mlado bitje, ki raste v njenem trebuščku, neločljivo povezana, se bo nadaljeval tudi po rojstvu. Ohranite spomin na to obdobje s profesionalnimi fotografijami, ki bodo kasneje zagotovo razveseljevale tudi malčka. Nosečniško fotografiranje lahko poteka na domu ali v naravi.

  Rezervacija temina kontakt

  O naju Ljubimo spomine in fotografijo! Pozdravljena, sva Neža & Tadej in sva poročna fotografa, družinska, nosečniška, otroška ter portretna fotografa. Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije, zlasti kot fotografa sva specializiran v poročni fotografiji, družinski fotografiji ter nosečniški z naravnimi fotografiranjem z dokumentarnim pristopom, ki je posvečen tako celoti kot detajlom ter iskrenih spontanih trenutkov ter studijsko fotografiranje Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan. Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot detaljem ter iskrenim spontanim trenutkom. Neža&Tadej Ljubimo spomine in fotografijo ? N&T photo info@porocnofotografiranje.si www.porocnofotografiranje.si +386 040 555 627 Poročni fotograf, fotografiranje porok, Poročno fotografiranje, Družinsko fotografiranje, Nosečniško fotografiranje

  Pustite odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja