Družinsko fotografiranje fotografiranje družine
Darilni bon za fotografiranje,  Družinsko fotografiranje

Družinsko fotografiranje

Družinski fotografiji, z dokumentarnim pristopom

ki je posvečen tako celoti kot detajlom ter iskrenih spontanih trenutkov ter Nosečniško fotografiranje Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan.
Portretno družine družinsko fotografiranje družine portret: Trajanje fotografiranja cca 1 uro – do 2 uri / poteka na domu ali v naravi / lahko tudi z partnerjem ali družino ali fotostudiju in prejmete obdelane fotografije
Družinsko fotografiranje v naravi ali na Vašem domu ali studijsko fotografiranje.

Pred fotografiranjem se pripravite na dan. Poskrbite, da boste dovolj spočiti in hidrirani. Uporabite naravni make-up in obvezno poskrbite za svoje lase. Izberite pričesko, ki vam najbolj ustreza in vas bo naredila še bolj sijoče na fotografijah.

Fotografiranje v naravi ponuja veliko možnosti za ustvarjanje različnih kompozicij. Fotograf vam bo pomagal najti pravo držo in vas usmerjal, kako najbolje izkoristiti okolico. Lahko se fotografirate sami, z vašim partnerjem ali z vašo družino. Poudarite vaše občutke in srečo, ki jih čutite med nosečnostjo.

Družinsko fotografiranje, v naravi je nekaj posebnega.

Je čudovit način, kako ohraniti spomine na to obdobje v vašem življenju. Fotografije bodo vedno ostale kot opomnik na ta čudovit dogodek in vam bodo prinesle neskončno srečo in veselje.

Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan.
Portretno fotografiranje, Fotografiranje družine družine portret: Trajanje fotografiranja cca 1 uro – do 2 uri / poteka na domu ali v naravi / lahko tudi z partnerjem ali družino ali fotostudiju in prejmete obdelane fotografije
Družinsko fotografiranje v naravi ali na Vašem domu ali studijsko fotografiranje.

O naju Ljubimo spomine in fotografijo! Pozdravljena, sva Neža & Tadej in sva poročna fotografa, družinska, nosečniška, otroška ter portretna fotografa. Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije, zlasti kot fotografa sva specializiran v poročni fotografiji, družinski fotografiji ter nosečniški z naravnimi fotografiranjem z dokumentarnim pristopom, ki je posvečen tako celoti kot detajlom ter iskrenih spontanih trenutkov ter studijsko fotografiranje Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan. Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot detaljem ter iskrenim spontanim trenutkom. Neža&Tadej Ljubimo spomine in fotografijo ? N&T photo info@porocnofotografiranje.si www.porocnofotografiranje.si +386 040 555 627 Poročni fotograf, fotografiranje porok, Poročno fotografiranje, Družinsko fotografiranje, Nosečniško fotografiranje

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja