Akademija poročne fotografije - tečaj poročni fotograf

Akademija poročne fotografije

Kako postati odličen poročni fotograf ?

Sva Neža & Tadej in sva poročna fotografa z 12 leti izkušenj v poročni fotografiji. Kot mentorja pri GZS izvajamo tudi “Akademijo poročne fotografije” ali tečaj kako postati odličen poročni fotograf

Svojo pot poročnega fotografa sva oblikovala v dolgih letih, vključno s časom, ki smo ga preživeli v tujini.

Najine fotografije porok so predstavljene / nagrajene
Najine fotografije porok so predstavljene / nagrajene

Poroka je eden najpomembnejših dogodkov v življenju posameznika, in za mnoge je pravilno dokumentiranje tega posebnega trenutka izjemno pomembno. Vstopite v slikovit svet poročne fotografije, kjer lahko ustvarite nepozabne spomine in obenem uživate v kreativnem delu. Akademija poročne fotografije, ki jo izvajamo kot mentorji pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS), je popoln vodnik za vse, ki si želijo postati poročni fotografi, ustanoviti lastno fotografsko podjetje ter izboljšati svoje veščine pri posnetkih poročnih fotografij.

Akademija poročne fotografije - tečaj poročni fotograf
Akademija poročne fotografije – tečaj poročni fotograf

Kaj je Akademija poročne fotografije?

Akademija poročne fotografije je celovit program usposabljanja, namenjen fotografskim navdušencem in profesionalcem, ki želijo vstopiti v svet poročne fotografije ali izboljšati svoje obstoječe znanje. Gre za intenziven tečaj, ki zajema tako teoretično kot praktično usposabljanje, pri čemer se osredotoča na ključne vidike poročne fotografije, vključno s tehnikami snemanja, obdelavo fotografij, kompozicijo, uporabo svetlobe, komunikacijo s strankami ter različne module, v katerih se boste naučili fotografirati posamezne dogodke poročne fotografije kot je fotografiranje zaroke,  fotografiranje priprav, fotografiranje cerkvenega in civilnega obreda, portretno poročno fotografiranje, fotografiranje poročne zabave:

Kako postati poročni fotograf?

Postati poročni fotograf zahteva ne samo tehnično znanje in spretnosti, ampak tudi umetniško oko in sposobnost zajemanja trenutkov, ki odražajo čustva in vzdušje poročnega dne. Akademija poročne fotografije vam pomaga razviti te ključne spretnosti in vam omogoča vpogled v industrijo poročne fotografije.

Akademija poročne fotografije - Poročni fotograf
Akademija poročne fotografije

Tečaj vključuje različne module, v katerih se boste naučili fotografirati posamezne dogodke poročne fotografije kot je fotografiranje zaroke,  fotografiranje priprav, fotografiranje cerkvenega in civilnega obreda, portretno poročno fotografiranje, fotografiranje poročne zabave:

1. Osnovnih tehnik fotografiranja: Spoznali boste osnove fotografske opreme, uporabo objektivov, nastavitve fotoaparata, osnovne tehnike osvetlitve in obvladovanje globinske ostrine.

2. Kompozicije in ustvarjanja zgodbe: Naučili se boste ustvarjati kompozicijsko izrazne fotografije, ki pripovedujejo zgodbo poročnega dne. Raziskali boste različne perspektive, postavitve in kompozicijske tehnike.

3. Upravljanja s svetlobo: Razumeli boste, kako uporabiti različne vire svetlobe, tako naravno kot umetno, da ustvarite dramatične in čudovite poročne fotografije v različnih pogojih osvetlitve.

4. Obdelave in retuširanja fotografij: Spoznali boste postopke obdelave in retuširanja fotografij za dosego profesionalnih rezultatov. Naučili se boste uporabljati različne programske opreme za obdelavo.

5. Komunikacije s strankami in poslovnega vidika: Dobro komuniciranje s strankami je ključno za uspeh v poročni fotografiji. Izvedeli boste, kako vzpostaviti dober odnos s strankami, pogajati se o cenah, pripraviti pogodbe in učinkovito tržiti svoje storitve.

6. Kako sestaviti popoln fotografski komplet opreme s kamerami, lečami, lučmi in dodatki?

Ustanovitev lastnega fotografskega podjetja ali blagovne znamke

Poleg poučevanja fotografskih veščin Akademija poročne fotografije prav tako osvetljuje ključne vidike ustanovitve lastnega fotografskega podjetja. Svetuje vam, kako razviti svojo blagovno znamko, ustvariti portfelj, pridobiti stranke, upravljati finance in se učinkovito tržiti na digitalnih platformah. S pridobljenimi poslovnimi znanji boste imeli trdno osnovo za uspešno vodenje svojega fotografskega podjetja.

Akademija poročne fotografije - Poročni fotograf

Boljše poročne fotografije

Namen Akademije poročne fotografije je tudi izboljšati kakovost poročnih fotografij na splošno. Na tečaju boste pridobili vpogled v najnovejše trende in tehniko poročne fotografije ter se naučili, kako ustvariti izjemne in edinstvene posnetke. S pridobljenim znanjem in veščinami boste lahko izboljšali svoje poročne fotografije ter ponudili strankam izjemno vrednost in nepozabne spomine na njihov poročni dan.

Zaključek

Akademija poročne fotografije pri naju je popoln vodnik za vse, ki si želijo vstopiti v svet poročne fotografije ali izboljšati svoje obstoječe znanje. Ne glede na vašo trenutno stopnjo izkušenj v fotografiji, vam bo ta tečaj pomagal razviti ključne spretnosti, ki so potrebne za uspeh v tej kreativni industriji. Z združitvijo tehničnega znanja, umetniškega izraza in poslovnih veščin boste lahko postali uspešen poročni fotograf ter ustvarjali nepozabne spomine za svoje stranke.

Po končani vseh treh  sklopih akademije poročne fotografije boste lahko samozavestno ter samostojno fotografirali poroke.